Hi, ik ben Jana!

 

Thirtysomething, crazy plant lady en dogmom van Maurice. Ik ben zot van fotografie, gezelligheid, dieren, lekker eten, avontuurlijke reizen en zoveel meer.

Ik ben een levensgenieter, maar ook een piekeraar en eeuwige twijfelaar. Verder ben ik een gevoelsmens en erg perfectionistisch. Ik hou van de zon en in de zomermaanden is de kans groot dat je mij tegenkomt op een terrasje of bij vrienden in de tuin. Ik ben rustig en zacht van aard, maar ook heel enthousiast over de dingen waar ik van hou.

Ik geniet ervan om naar foto’s te kijken, van vroeger en nu, me te laten meenemen in het verhaal achter de foto. Ik ga steeds op zoek naar mooie dingen en mooie plekken en kan veel geduld opbrengen om dit naar mijn gevoel juist vast te leggen. Ik hou van de natuur en ben helemaal in mijn element wanneer ik kan fotograferen op een mooie locatie in openlucht.

Ik ben toegepast psychologe van opleiding en erg geïnteresseerd in het gedrag en emoties van mensen. Ik leg jullie dan ook graag zo écht mogelijk vast. Tijdens een fotoshoot is het voor mij belangrijk dat jullie op jullie gemak zijn en een leuke beleving hebben. Ik probeer steeds pure emoties en spontane momenten uit te lokken. Geen geposeerd of geforceerd gedoe. Wanneer ik dit kan doen in een mooi, maar sober kader ben ik helemaal in mijn nopjes!

Een zwangerschap, een verloving, een aankondiging, een geboorte, jouw eigen zaak, een intiem huwelijk, een verjaardag of “gewoon” een mooi moment. Ik wil jullie graag een prachtige herinnering meegeven van de bijzondere belevenissen in jullie leven, wat deze ook mogen zijn. Mooie beelden waar je altijd naar kan terugkijken en die je terugbrengen naar dat speciale moment, dat is mijn doel. Elke fotoshoot, elk stukje van jullie verhaal dat ik mag vastleggen, is voor mij bijzonder.

Wanna know more? Tijdens een shoot is er uiteraard voldoende ruimte voor een gezellige babbel tussendoor. Lees gerust ook even de ervaring van anderen om een beeld te krijgen van hoe een fotoshoot bij mij verloopt. Zijn jullie op zoek naar een spontane en gedreven fotografe? Vertel me kort iets over jezelf via het contactformulier en wie weet kan ik jou/jullie verhaal mee helpen vastleggen. Hopelijk tot binnenkort! 

 

"For me photography is about capturing souls, not smiles."